Perjantaina en jaksanut lähteä ajamaan, aurinko paistoi mukavasti ja kaupunki näytti niin mielenkiintoiselta että otin huoneeni toiseksikin yöksi. On muuten tämän matkan paras ja yllättäen halvin majoitus. 35 euroa ja mukana tulee internettikin. Olisin ehtinyt kirjoittamaan blogiakin hieman enemmän mutta huomasin illalla että Colonizationista ollaan tekemässä harrastelijavoimin uutta versiota. Yöunet jäikin sitten hieman vajaaksi

Seuraavaksi kuvia paikallisesta linnasta ja vieläpä kahteen otteeseen koska ne onnistuivat hyvin. Tietysti kun rakennus on noin komea niin helppohan siitä on hyviä kuvia saada. Tuonikäisten rakennusten sähkö- ja putkiremonttien hinnat huomioiden taidan kuitenkin jatkaa katselua ja ostaa itselleni jotain muuta. :-)
1723592.jpg

1723596.jpg
Tilapäistä väsymystä lukuunottamatta olo on mainio eikä toissapäiväinen ajo aiheuttanut mitään merkittäviä vaivoja. Pieniä vieroitusoireita on mutta se johtuu siitä etten ole juonut tippaakaan kahvia tällä viikolla. Kahvin ystävät tietävät sen pienen päänsäryn tapaisen tunteen, joka edellä mainitusta seuraa. Tänään lauantaina jatketaan ajamista kohti warenia.