Perjantaina olin taas fyysisesti kunnossa, mutta en raaskinut jatkaa matkaa ihan vielä. Kaupungissa oli niin paljon nähtävää ja kun Berliinin muotiviikko alkoi juuri niin tuntui sopivalta käyttää vielä yksi päivä. Muoti-ilmestyksiä tai mitään viikkoon viittaavaa en surukseni löytänyt, joten otin sitten kuvia hieman tavanomaisemmista kohteista. Valtiopäivätalo, keskusjuna-asema ja pari toria, jotka löysin kiertäessäni. Torilta onnistuin löytämään myös himoitsemiani mansikoita, joita on ollut hankala löytää paikallisista vihannes-/hedelmäputiikeista. Paikalliset nähtävästi käyttävät kirsikoita mansikoiden sijasta. Hankala ymmärtää, kyllä mansikat aina paremmalta maistuu.
1752324.jpg

1752321.jpg

Opin tänään myös jotain uutta kuvaamisesta. Yllä olevaa kuvaa ottaessa huomasin että voin ottaa aivan toisenmuotoisia kuvia, jos käännään kameraa pitelevän käden rannetta niin pitkälle kuin se luonnollisesti menee. Ennen tätä oivallusta ehdin kävellä ainakin parikymmentä askelta taaksepäin miettien kuinka voisin saada sekä tornin että lähteen samaan kuvaan. Todistaa ettei juuri mitkään asiat ole itsestäänselvyyksiä joten aina voi kysyä.

Illalla ehdin myös huoltamaan matkakumppaniani Lakua. Löystynyt etuteline kaipasi hieman kiristystä, ketjut öljyä ja renkaat lisää ilmaa. Olen lisäksi onnistunut rikkomaan juoma- ja lukkotelineeni joten heitin niiden rippeet menemään. Painoa hävisi ja heti kulkee pyörä nopeampaa.
1752343.jpg